Konsalting

Konsalting i Poslovni razvoj

Strukturisanje i nabavka novih projekata

Kako bi uspešno implementirali plasman vašeg projekta / projekta potencijalnim kupcima, ELTECH Group vas savetuje kako “korak po korak” izvršiti planiranje, pripremu, strukturisanje i prezentaciju vašeg projekta. Naši stručnjaci znaju trenutno stanje tržišta električne energije i imaju direktne kontakte sa donosiocima odluka potencijalnih kupaca, proizvođača i panelnih izvođača. Stoga, identifikujemo pogodne zahteve i mogućnosti za vaš projekat.

Savetujemo vas u pripremi dokumentacije za plasiranje vaših proizvoda, poput analize kupca i tržišta, studije izvodljivosti i planiranja i pregled ugovorne dokumentacije sa ekonomskog stanovišta. Na osnovu projektnih informacija, stupamo u prvi kontakt sa kupcem i prezentujemo kompaniju, prema tehničkom i ekonomskom gledištu za kontakt i predstavljamo vašu kompaniju. Istražujemo tržište električne energije i kontaktiramo pogodne kupce za vaš projekat. U daljim diskusijama savetovaćemo i koordinisati proces implementacije na svim nivoima do uspešnog potpisivanja ugovora, planirana projekta, implementacije i realizacije.

Od suštinske je važnosti implementirati jasnu strategiju i jako rukovodstvo sa stalnim dnevnim/sedmičnim strogim izveštajima i pregledima. Sa našim iskustvom i mrežom garantujemo kratke i dugoročne rezultate i motivisan tim sa jakim preduzetničkim duhom.

  • Konsalting za industrijske tehnologije
  • Pronalazak novih kupaca, korporacija sa saradnicima i dobavljačima
  • Inovativni distributivni kanali domaći/međunarodni, direktno i indirektno
  • Prenos tehnologije Evropa, Azija, Srednji Istok