Profil kompanije

Kompaniju "ELTECH Group, Solution and Consulting" je 2016. godine osnovao gospodin Željko Bobar i od tada se nalazimo na tržišu.

"ELTECH Group, Solution and Consulting" oslanja se na inovativna rešenja i vrhunske performanse svetskih proizvođača iz oblasti elektroenergetike. Sa više od 20 godina iskustva, zasnovanih na bliskoj saradnji sa inovativnim kompanijama, ELTECH nudi kompletan portofolio proizvoda i usluga našim kupcima i saradnicima, sa najboljim rešenjima za električne sisteme, zasnovanim na prethodno stečenom znanju.

Konsalting

"ELTECH Group, Solution and Consulting" vas savetuje kako “korak po korak” izvršiti planiranje, pripremu, strukturisanje i prezentaciju vašeg projekta. Naši stručnjaci znaju trenutno stanje tržišta električne energije i imaju direktne kontakte sa donosiocima odluka potencijalnih kupaca, proizvođača i panelnih izvođača. Stoga, identifikujemo pogodne zahteve i mogućnosti za vaš projekat.

Za mnogo kompanija u srednjoj i istočnoj Evropi mi dostavljamo proizvode iz EU, SAD ili Kine. To nam daje mogućnosti da ponudimo širok asortiman proizvoda u enegetici/industriji ili u sektoru rafinerije ulja i gasa.

Sve navedeno nam omogućava da Vam ponudimo rešenja za različite tehničke zahteve kako proizvođačke tako i inženjerske, prijavu na tendere i savjetovanje.

Servis

Sa našim partnerskim kompanijama mi također možemo da ponudimo servis kao i električnu izgradnju, proizvodnju panela u oblasti energetike, također možemo da ponudimo razne tipove releja svetskih proizvođača Siemens, ABB, Schneider, ARCTEQ, itd.

Trgovanje inovacijama u polju testiranja i merenja u električnom okruženju 95%
Konsalting i poslovni razvoj 85%
Inženjerska rešenja u niskonaponskom, srednjenaponskom i visokonaponskom električnom polju 89%
Održavanje, Merenje i Dijagnostika / Merenje energetske efikasnosti i servisi 92%
Kadrovska služba / Baza slobodnih radnika 87%

14

ZEMALJA

53

ZADOVOLJNIH KLIJENATA

124

USPEŠNIH PROJEKATA

35.546

KILOMETARA